שחזור פרויקטים שהוסרו או נמחקו מהמערכת

אם מחקתם פרויקט, במכוון או בשוגג, ואתם מעוניינים לשחזר את כל הנתונים מתחילת הפרויקט ועד למועד המחיקה תוכלו לעשות זאת בפשטות.

אגב, אם שחזרתם ושוב מחקתם את הפרויקט כמה פעמים, המערכת תציג בפניכם את כל השחזורים הקודמים.

איך? פשוט מאוד:

מקימים את הפרויקט מחדש. המערכת תזהה שהפרויקט כבר הוקם בעבר ותשאל אתכם האם לפתוח את הפרויקט מחדש או לשחזר את הנתונים מהפרויקט הקיים. ראו תמונה משמאל.

במידה ואתם מעוניינים להסיר פרויקט מהמערכת לצמיתות פנו לתמיכה והם ישמחו לעשות זאת עבורכם.

שחזור פרויקט
Call Now Button
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן